Vacature Paraveterinair

9 september 2020

Vacature Paraveterinair Dierenkliniek Enkhuizen

Voor onze gezelschapsdierenkliniek zoeken wij:
Een stressbestendige, vlotte en flexibele Paraveterinair

Wij zoeken:
Een gediplomeerde paraveterinair, die 20 – 30 uur per week wil werken. Je bent bereid om af en toe op zaterdag te werken. Je hebt praktijkervaring en bent in staat om zelfstandig de meest voorkomende werkzaamheden aan de balie, in de spreekkamer en in het laboratorium uit te voeren. Daarnaast assisteer je graag tijdens operaties of bij het maken van röntgenfoto’s. Je verzorgt de dieren in de opname en bent ook niet vies van wat schoonmaakwerk.

Wij bieden:
Een uitdagende baan in een superleuke kliniek! We bieden je een parttime functie aan voor tenminste een half jaar met zicht op een vast contract. Salariëring is conform cao. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf binnen ons team te ontwikkelen. Ook bij- en nascholingen binnen het vakgebied behoren tot de mogelijkheden.

Ben jij die gezellige duizendpoot die we zoeken? Reageer en misschien kunnen we jou binnenkort verwelkomen als onze nieuwe collega! Stuur je brief of mail met je motivatie en C.V. naar:

Dierenkliniek Enkhuizen t.n.v. Manon van den Bosch
De Gouw 33
1602 DN Enkhuizen


info@dierenkliniekenkhuizen.nl

Spoed 0228 31 7000