Het Nieuwe ZorgPlan voor de kat

27 mei 2022

Het Huisdieren ZorgPlan

Sinds dit jaar hebben we het zorgplan alleen voor de kat. Daarmee is het makkelijk en betaalbaar om te zorgen voor de preventieve gezondheid van uw kat. U bent verzekerd van 2 x een check bij de dierenarts, ontworming en vlooienbestrijding ( en eventueel bestrijding van teken) op maat voor uw ( binnen of buiten) kat. Daarnaast krijgt u 10 % korting op heel veel producten en diensten ( voeding, consult, operaties. )
U betaald een maandelijks bedrag en alle preventieve zorg op maat is geregeld! En daarnaast ontvangt u kortom op de andere zorg voor uw huisdier!

Het Huisdierenzorgplan is geen verzekering

Het Huisdieren ZorgPlan is dus absoluut geen verzekering, maar een kortingsabonnement voor preventieve gezondheidszorg voor uw huisdier. Sterker, het is voor een groot deel juist díe zorg die de verzekering niet dekt. Het plan kan dus heel goed met een verzekering worden gecombineerd.

Wat zijn de kosten en wat is er allemaal bij het plan inbegrepen?

Voor een binnenkat ( 14,95 per maand)

  •  De jaarlijkse basisvaccinatie + gezondheidscheck voor uw kat
  • Bescherming tegen vlooien door 2 x per jaar een Programinjectie
  • Bescherming tegen wormen voor de binnenkat door 1 x per jaar een ontwormingstablet ( voldoende voor de binnenkat)
  • Een extra gezondheidscheck na een half jaar bij de dierenarts
  • 10 % korting op consulten, behandelingen, operaties, voeding, gezondheidsproducten, extra vaccinaties (kortom op bijna alles behalve medicatie).

Voor een buitenkat ( 18,95 per maand)

  • De jaarlijkse basisvaccinatie + gezondheidscheck voor uw kat
  • Bescherming tegen vlooien/wormen en teken het hele jaar door met middelen naar keuze.
  • Een extra gezondheidscheck na een half jaar bij de dierenarts
  • 10 % korting op consulten, behandelingen, operaties, voeding, gezondheidsproducten, extra vaccinaties (kortom op bijna alles behalve medicatie).

Aanmelden

Aanmelden is echt heel eenvoudig. U vult de schriftelijke overeenkomst in en geeft die af aan de balie van de kliniek. De eerste maandelijkse termijn betaalt u contant in de kliniek, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor één jaar, daarna is de overeenkomst maandelijks opzegbaar. Vanzelfsprekend kunt u voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij onze medewerkers.

Spoed 0228 31 7000