Het Huisdieren ZorgPlan

27 februari 2020

Het Huisdieren ZorgPlan

Veel mensen vinden het fijn vinden om vooraf precies te weten hoeveel geld men jaarlijks kwijt is aan preventieve zorg voor een huisdier. Sinds kort kunt u gebruik maken van ons Huisdieren ZorgPlan (HZP). Het Plan voorziet in de belangrijkste preventieve zorg om zo uw huisdier tegen een laag maandelijks bedrag, gezond te houden. Kortom gespreide kosten en tevens extra voordeel in de vorm van korting!

Wat houdt het Zorgplan in?

Het jaarlijkse bezoek aan de dierenarts is toch altijd weer even een uitgave. Dan komen daar ook nog die periodieke uitgaven bij zoals ontworming en vlooienmiddelen. Zou het niet prettig zijn als u daarop kunt besparen én dit gespreid over het jaar kunt betalen? Dat is nu mogelijk met ons Huisdieren ZorgPlan! Daarnaast ontvangt u nog 10% korting op o.a. voeding en andere preventieve zorg zoals sterilisatie, castratie en gebitsbehandelingen.

Het Huisdierenzorgplan is geen verzekering

Het Huisdieren ZorgPlan is dus absoluut geen verzekering, maar een kortingsabonnement voor preventieve gezondheidszorg voor uw huisdier. Sterker, het is voor een groot deel juist díe zorg die de verzekering niet dekt. Het plan kan dus heel goed met een verzekering worden gecombineerd.

Wat is allemaal bij het plan inbegrepen?

  • De jaarlijkse basisvaccinatie + gezondheidscheck voor uw hond of kat
  • Bescherming tegen wormen en vlooien het hele jaar door (en teken indien gewenst)
  • Een extra gezondheidscheck na een half jaar bij de dierenarts
  • 10 % korting op consulten, behandelingen, operaties, voeding, gezondheidsproducten, extra vaccinaties (kortom op alles behalve medicatie).


Wat zijn de kosten van een plan?

Wij hebben op basis van diersoort en gewicht de volgende plannen samengesteld. De kosten die achter het plan staan, zijn de kosten die maandelijks van uw rekening worden afgeschreven.

Kat: €16,50 per maand

Hond <10 kg: €15,95 per maand

Hond 10 tot 20 kg: €16,95 per maand

Hond 20 tot 40 kg: €19,95 per maand

Hond 40 tot 56 kg: €20,95 per maand

Hond 56-66 kg (honden > 56 kg hebben vaak dubbele doseringen nodig van de verschillende anti-parasitaire middelen)

Aanmelden

Aanmelden is echt heel eenvoudig. U vult de schriftelijke overeenkomst in en geeft die af aan de balie van de kliniek. De eerste maandelijkse termijn betaalt u contant in de kliniek, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor één jaar, daarna is de overeenkomst maandelijks opzegbaar. Vanzelfsprekend kunt u voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij onze medewerkers.

Spoed 0228 31 7000