Dierenfysiotherapeut Margriet Koopman bij Dierenkliniek Enkhuizen

1 mei 2020

Vanaf 14 mei 2020 verwelkomen wij dierenfysiotherapeut Margriet Koopman in onze kliniek!

Margriet is sinds 2011 werkzaam als dierenfysiotherapeut en zet daarnaast ook chiropractie, hydrotherapie, lasertherapie en osteopathie in om uw dier zo effectief mogelijk te behandelen.


Klachten in het bewegingsapparaat kunnen bij uw dier leiden tot fysiek ongemak, pijn, verandering in gedrag en slechter presteren. Dierfysiotherapie en chiropractie kan uw dier helpen. Aan de hand van een fysiotherapeutisch onderzoek, behandelplan en enkele behandelingen beweegt uw dier weer in vrijheid en met plezier. Margriet heeft voor zowel de opgroeiende hond, de sporthond als de hond of kat met chronische / ouderdomsklachten een passende behandeling.

Ook paarden worden door Margriet effectief behandeld. Margriet spoort klachten vroegtijdig op, waardoor uw ( sport ) paard optimaal kan blijven bewegen en presteren. Wanneer uw paard vanwege een blessure moet revalideren kan fysiotherapie en chiropractie het herstelproces bevorderen en helpen om de belasting weer verantwoord op te bouwen. Daarnaast begeleid Margriet ruiters om een goede balans, houding en zit aan te meten, zodat u de training met uw paard naar een hoger niveau kan tillen. Onze kliniek is zodanig uitgerust dat de behandeling van uw paard of training met uw paard op onze locatie kan plaatsvinden.


Bent u geïnteresseerd in een behandeling bij onze dierenfysiotherapeut ? Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Dierenkliniek Enkhuizen, De Gouw 33, 1602 DN Enkhuizen, 0228 – 317000.

Voor meer informatie over behandelingen bij hond / kat of paard, tarieven en vergoedingen kunt u ook terecht op de website van

Margriet Koopman : www.mkdierfysiotherapie.nl

Uiteraard handhaven wij de Corona richtlijnen van het RIVM .

Spoed 0228 31 7000